Vakbeurs Openbare Ruimte 2022

 

Totaal-evenement voor openbare ruimte en mobiliteit professionals

Op 5 en 6 oktober 2022 komen duizenden professionals bij elkaar in hallen 2, 3 en 4 van Jaarbeurs Utrecht. Allemaal professionals die betrokken zijn bij ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer van openbare ruimte.

Met het samenvoegen Vakbeurs Openbare Ruimte en Vakbeurs Mobiliteit is het grootste zakelijke evenement in Nederland ontstaan voor een zeer belangrijk vakgebied, úw vakgebied: onze gedeelde leefomgeving. Nu en de komende jaren gaat die leefomgeving, de openbare ruimte, alleen maar belangrijker worden.

Denkt u alleen al aan thema's zoals duurzaamheid, circulariteit, biodiversiteit, natuurinclusiviteit, bereikbare slimme steden en gezondheid. Allemaal actuele, relevante, belangrijke thema's die niet meer zijn weg te denken.

In de aanloop naar 5-6 oktober houden we u op de hoogte van alle noviteiten, nieuwe ontwikkelingen, side-events en het inhoudelijke programma via de nieuwsbrieven. U heeft maar 1 voucher nodig om beide beurzen te bezoeken. 

Voucher via Vakbeurs Openbare Ruimte

 

 

 

Voucher via Vakbeurs Mobiliteit

 
 

 

Jaarbeurs
Hal 2, 3, 4

Jaarbeursplein
3521 AL Utrecht

Openingstijden
Woensdag 5 oktober 2022 van 9:00 tot 17:00
Donderdag 6 oktober 2022 van 9:00 tot 17:00

Bereikbaarheid

Openbaar vervoer
De Jaarbeurs is verreweg het makkelijkst te bereiken vanaf Utrecht Centraal. Met 5 minuten lopen staat u op de beursvloer!

Parkeren Jaarbeurs
Rondom de Jaarbeurs zijn meerdere parkeergelegenheden, waarvan P4 (navigatie: Truus van Lierlaan 1, Utrecht) het dichtst ligt bij de beurshallen 2, 3 en 4 waar de Vakbeurs Openbare Ruimte is. Voor meer informatie over parkeren en tarieven klik hier.