Op de beurs Dag van de Openbare Ruimte is ook ITS weer aanwezig.

ITS heeft stand 2.2.04 met producten voor een goede standplaatsinrichting, ook vermeld in de uitgebreide catalogus. Deze catalogus is te downloaden op de nieuwe website www.itsfortrees.nl 

 

Er is dit keer een totaal overzicht van materialen die noodzakelijk zijn voor een goede groeiplaats inrichting. Onderstaande systemen zijn ook te bekijken op de website.         De beste werking bij beluchtingssystemen wordt verkregen door gebruik te maken van twee verticale kokers; schoorsteenwerking. Leverbaar zijn de volgende beluchting systemen;

 

  • BELU systeem, een gemakkelijk systeem, geschikt om op locatie de ringleiding op elke diepte  toe te passen. Het bestaat uit stapelbare vierkante korven verbonden door een kliksysteem. Perforatie 30%.
  • VENTI systeem, bestaat uit kant en klare ventilatie kokers met een diameter van 160 millimeter, hoogte 70 centimeter, perforatie 30%.
  • BELU 45%. Deze buizen met een wanddikte van 5 mm zijn bestand tegen zwaardere belastingen. Doordat de buizen deze wanddikte hebben zijn ze star en kunnen hierdoor niet in cirkel gelegd worden maar moet gebruik worden gemaakt van bochtstukken. Lengte 2,1 en 1,05 meter, perforatie 45%.

 

Voor alle drie systemen geldt als advies bij afwerking in bestrating gebruik te maken van een BELU ROOSTER.  Dit rooster dat opklapbaar is tot een hoek zodanig dat het altijd weer dicht valt wanneer er baldadig mee gespeeld wordt, dit geeft zekerheid dat het geen gevaar vormt voor voetgangers.

Voor zware belasting is er het BELU ROOSTER ROBUUST dit rooster is zwaarder uitgevoerd en bezit een vergrendeling en vuilzeef.

 

Voor een stevige kluitverankering zijn er grondankers van het merk DUCKBILL  afhankelijk van de boommaat zijn vier verschillende sterktes leverbaar. Voor een goede nazorg zijn de gietranden en mycorrhiza in te zetten.