Vochtmeter

Controleer het vochtgehalte van de bomen vanuit kantoor of telefoon.

ITS is ook de leverancier van het al veel gebruikte systeem van draadloze vochtsensoren.

Deze vochtsensoren zijn een slim systeem voor het op afstand monitoren van groenprojecten, bomen en bakken. Het systeem bestaat uit draadloze sensoren, een slimme Cloud omgeving en gebruiksvriendelijke apps voor alle betrokkenen in de keten. Het eenvoudige dashboard toont in één oogopslag de status van al uw projecten. U ontvangt een gedetailleerd push-bericht als er iets aan de hand is. En in het logboek worden afgehandelde taken bijgehouden. De ConnectedGreen sensoren zijn onzichtbaar te plaatsen in de openbare ruimte.

  • Waterbesparing door efficiëntere watergift en optimalisatie van water geven
  • Besparing op inboet door tijdige signalering
  • Betere eindbeeldgarantie door de juiste condities te creëren

 

De app is te stellen naar type grond en boomsoort. Deze basisgegevens zijn ook aan te passen in situaties van te droog, droog, nat of te nat. Bij uitlopen van de aangegeven marges veranderd de achtergrond van kleur.

Sensoren zijn leverbaar in lengtes van;

  • 15 centimeter, voornamelijk voor gras situaties of voor containerplanten
  • 30 centimeter, voor bomen en heesters
  • 60 centimeter, voor grotere bomen

Bij aflezing in de computer, tablet of telefoon verschijnt er een cirkel met informatie over het vochtpercentage in de grond Hierdoor wordt in één opslag duidelijk wat het vochtgehalte is. Meting tijdsduur is te bekijken in week, maand, kwartaal of jaar. 

       CONNECTED GREEN APP/SENSOR PER JAAR

Verdere productinformatie is te vinden onder downloads.  Prijsinformatie en bestellingen kunnen gedaan worden via de webshop onder zoekfunctie ConnectedGreen of per mail.